onsdag 20. april 2011

Forrige uke hadde vi quiltemøte med spennende læring. Ihvertfall for oss nybegynnere...japansk bretteteknikk sto på planen!

hadde tatt turen til vakre vårlige Lierdalen denne onsdagskvelden!!

De hadde med seg masse lekker inspirasjon og mange herlige stoffer til oss.


 Vis og fortell er jo bare så koselig å jammen hadde damene laget mye denne gangen også...hvor finner de tiden...?? se på disse lekre teppene da dere....utrolig for et arbeid....det "gikk så fort" sa dama sjøl..vel vel!!


 Se på dette vakre teppet, herlige farger og for et nydelig arbeid!

 Innimellom vis og fortell, kaffe og kaker/sveler så ble det også produsert litt. Her er det Grethe som er igang med japansk bretteteknikk! Nydelige farger, samme pakka som jeg var så heldig å finne.

 Herlig veske etter Anna Malin modell!! Lekkert slangeskinnsbånd til og med...Handelen gikk og det var masse lekker inspirasjon...

 Dette vakre vårlige hefte og mange av disse vakre stoffene fikk bli med mange hjem ja....gleder oss til å se alt dette gitt!
 Det jobbes ivrig og mange produserer gaver til Lierdagene siste helgen i mai.Disse boksene/eskene hadde Annequilten med for visning av kveldens lille jobb!

Vi minner om neste møte som er 11.mai

Vi starter kl. 18.00 og denne gangen så blir det igjen Workshop i forbindelse med Lierdagene. Styret kjøper inn mat, så dere kan fint droppe middagen!

HUSK: FOR HVER TING DERE LEVERER TIL GEVINT SÅ FÅR DERE ET LODD I BOKA! DET TREKKES FLOTTE PREMIER PÅ SOMMERAVSLUTNINGEN.

Dere er hjertelig velkommen på møte selv om dere ikke skal være med på Lierdagene.

De som ønsker hvit t-skjorte med logo må ta kontakt her snarest! De koster kun kr. 75,- Betales på møtet i mai!!

1 kommentar:

  1. Takk for sist, ja det var inspirerende med besøk av Anne-Quilten. Og jeg kjøpte selvfølgelig en del denne gangen også. Jeg ble ferdig med en duk jeg kjøpte av dem i går. Gleder meg til neste møte, spennende med planleggingen til Lierdagene. åper det kommer inn mange bidrag.

    SvarSlett

Vi i Lierquilten synes det er hyggelig med besøk og kommentarer!